Velkommen på slagteriet - brancheintroduktion

Kort fortalt

Du får introduktion til slagteribranchen generelt, både gris- og kreaturslagterierne samt tarmrenser. På kurset prøver du udbenings- og skæreprocesser med fokus på ergonomi og sikkerhed.

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod ufaglærte kommende medarbejder med beskæftigelse inden for slagteribranchen.

Beskrivelse: - Deltageren kan anvende værktøj/kniv til en given skæreopgave i fersk kød.
- Deltageren kan anvende værktøj/kniv ergonomisk og sikkerhedsmæssigt korrekt.
- Deltageren kan på grundlæggende niveau udføre arbejdsprocesser og produktioner i slagteriet som f.eks. opskæring og i slagtergangen
- Deltageren har viden om hvordan slagtedyret bliver udnyttet i produktionen.

Fagnummer: 49581 Velkommen på slagteriet - brancheintroduktion Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 252,00 Uden for målgruppe: DKK 2.021,80
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU:
DKK 252,00
Uden for målgruppe:
DKK 2.021,80