Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik handler om, hvordan Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier indsamler og behandler personoplysninger i forbindelse med vores opgavevaretagelse.

Vi behandler de oplysninger, du giver os, eller som vi indsamler, i overensstemmelse med gældende regler. Vi er bevidste om, at dine oplysninger skal behandles med respekt for oplysningernes fortrolighed og for dit privatliv.

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer.

Hvem har adgang til dine oplysninger?
Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasiers medarbejdere har adgang til dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for behandlingen af din tilmelding til et kursus, en uddannelse eller en anden aktivitet (eksempelvis: optagelsesprøve, grundskoleaktiviteter, talentcamp m.v.) hos os. Dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.
Ved tilmelding til kurser stilles du videre til www.efteruddannelse.dk. Fra denne side bliver dine data overført til os og brugt til studieadministrative formål.

Oplysninger om dig gemmes så længe, det er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Dine rettigheder
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan ske til: mail@herningsholm.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.


Databeskyttelsesrådgiver

Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier har en databeskyttelsesrådgiver. Databeskyttelsesrådgiveren kan oplyse dig nærmere om reglerne for databeskyttelse.
Databeskyttelsesrådgiveren kan kontaktes på dpo@herningsholm.dk.

Tjenester på sociale medier
Vores hjemmesider kan indeholde sociale mediefunktioner som fx Facebook, Instagram, LinkedIn og Youtube videoer, som har deres egne privatlivspolitikker.
Vi opfordrer dig til at læse deres betingelser og vilkår samt privatlivspolitik grundigt, inden du afgiver personoplysninger.


Dette website ejes og publiceres af:
Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier
Lillelundvej 21
7400 Herning
Telefon: 7213 4500
Email: mail@herningsholm.dk

Kontakt os
Konsulenter
Anita Toft
Uddannelseskonsulent
Bygge & anlæg (uddannelse og efteruddannelse inden for murer, tømrer, elektriker, VVS samt data & kommunikation)
25424839 anto@herningsholm.dk
Brian Grenaa Christensen
Virksomhedskonsulent
Landbrug
20903819 bc@agroskolen.dk
Kim Laugesen
Virksomhedskonsulent
Kontor, handel, detail og it-efteruddannelse samt lager, logistik, cykel- og MC-uddannelsen/efteruddannelse
25424981 kjl@herningsholm.dk
Leif Kloster
Virksomhedskonsulent
Industri (industrien generelt – herunder uddannelse og efteruddannelse inden for industritekniker og smed (inkl. svejsning)), maskinsnedker/træindustri. Kontakt til jobcentre omkring igangsættelse af uddannelse (ufaglært til faglært) samt omskoling/efteruddannelse
25424849 lk@herningsholm.dk
Lone Malmdorf
Uddannelseskonsulent
Merkantil (uddannelse og efteruddannelse inden for kontor, handel, detail og it-efteruddannelse) samt cykel- og MC-uddannelsen/efteruddannelse
25424537 lom@herningsholm.dk
Nils Hedegaard
Specialkonsulent
3D-print
25424512 nh@herningsholm.dk
Sekretærer
Annie Jensen
Uddannelsessekretær
72134738 anje@herningsholm.dk
Lene Simonsen
Uddannelsessekretær
72134604 ls@herningsholm.dk