Varmepumpeteknologi på El-Hybride køretøjer

Kort fortalt

Deltageren opnår kendskab til varmepumpeteknologi i El/Hybride køretøjer. Deltageren får indsigt i højtvoltskompressorens opbygning og virkemåde, samt de sikkerhedsmæssige aspekter ved arbejde på højspændingskomponenter.

Hold

25-06-2024
Varmepumpeteknologi på El-hybride køretøjer
UCH, Bastrupgårdvej 5, Holstebro
2 dage Daghold
Info om fag
49820 - Varmepumpeteknologi på El-Hybride køretøjer

Målgruppe: Uddannelsesmålet retter sig mod mekanikere eller andre med tilsvarende kompetencer, der arbejder med service og reparation af køretøjer. Det anbefales, at deltageren i forvejen har gennemført og bestået AMU-kurset 42870 Sikkerhedshåndtering af el/hybriddrevne køretøjer, samt har et gyldigt KMO bevis.

Beskrivelse: Deltageren opnår kendskab til varmepumpeteknologi i El/Hybride køretøjer. Deltageren får indsigt i højtvoltskompressorens opbygning og virkemåde, samt de sikkerhedsmæssige aspekter ved arbejde på højspændingskomponenter. Deltageren får en forståelse for funktionsprincipper og virkemåde, herunder køle og varmefunktioner i HV-systemet. Deltageren bliver i stand til at kontrollere fejlkoder og vurdere relevante parametre med diagnosetester. Deltageren bliver i stand til at udføre en simpel kontrol, servicering og fejlfinding med A/C fyldestation, herunder valg af korrekt olietype ifølge fabrikantens forskrifter.

Fagnummer: 49820 Varmepumpeteknologi på El-Hybride køretøjer Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.691,50