Udvidet råvarekendskab

Kort fortalt

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at vælge råvarer under hensyntagen til parametre som: kvalitet, økologi, sæson, bæredygtighed, hvor råvaren er dyrket/opdrættet og sensoriske & madtekniske egenskaber. Du opnår også færdighed i at udvikle retter med de valgte råvarer.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
20843 - Udvidet råvarekendskab

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte gastronomer, der har erfaring i arbejdet med råvarer i køkkenet. For ikke-faglært anbefales det forinden at have taget basis kurser om råvarer.

Beskrivelse: Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At redegøre for vurdering og udvælgelse af råvarer ud fra kvalitet, økologi, sæson, bæredygtighed, hvor råvaren er dyrket/opdrættet og sensoriske & madtekniske egenskaber.
At redegøre for principper ved bestilling og indkøb af råvarer samt ved beregning af forbrug for en given ret.
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At foretage bestilling og indkøb af råvarer.
At beregne forbrug af råvarer for en given ret.
At tage hensyn til bæredygtighed ved variation i valget af råvarer og udvikle retter med de valgte råvarer.
At vurdere råvarers og tilberedte produkters sensoriske kvalitet.

Fagnummer: 20843 Udvidet råvarekendskab Varighed 3 dage