Tunge væg- og gulvkonstruktioner til brug i vådrum

Kort fortalt

Deltagerne kan opføre tunge væg- og gulvkonstruktioner i vådrum på baggrund af viden om gældende regler, normer, anvisninger og udfaldskrav til de færdige konstruktioner. Deltagerne kan planlægge arbejdets udførelse, så krav om tolerancer, kvalitet og æstetik samt krav til miljø, sikkerhed og arbejdsmiljø overholdes.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
47135 - Tunge væg- og gulvkonstruktioner til brug i vådrum

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte murere og andre faglærte og ufaglærte, der har eller søger beskæftigelse indenfor området.

Beskrivelse: Deltagerne kan støbe og opføre tunge væg- og gulvkonstruktioner i vådrum på baggrund af viden om gældende regler, normer, anvisninger og udfaldskrav til de færdige konstruktioner. Deltagerne kan som udgangspunkt for valg af konstruktioner i vådrum anvende tabellerne om belastningsklasser i By og Byg Anvisning og kan i samarbejde med kunden og andre samarbejdspartnere planlægge udførelse af basiskonstruktioner i et vådrum, som lever op til såvel krav om tolerancer som kvalitative og æstetiske krav. Endelig kan deltagerne gennemføre kvalitetssikring af det udførte arbejde og sikre, at krav til miljø, sikkerhed og arbejdsmiljø overholdes under arbejdets udførelse.

Fagnummer: 47135 Tunge væg- og gulvkonstruktioner til brug i vådrum Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 2.598,10