Telefonisk salg i kundekontaktfunktioner

Kort fortalt

Efter uddannelsen kan deltageren gennemføre et grundlæggende telefonisk salg af services og produkter ved såvel indgående kontakt, som når deltageren skal kontakte kunden med henblik på at gentegne tabte kunder.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
47252 - Telefonisk salg i kundekontaktfunktioner

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til ufaglærte og faglærte medarbejdere i større eller mindre virksomheder, der arbejder med eller ønsker at arbejde med telefonsalg.

Beskrivelse: Deltageren kan gennemføre et grundlæggende telefonisk salg af virksomhedens services og produkter ved såvel indgående kontakt, som når deltageren i jobfunktionen skal kontakte kunden med henblik på enten salg af services eller produkter, eller på at gentegne tabte kunder. Desuden kan deltageren få kontakt med relevante kunder på en venlig, tillidsvækkende og effektiv måde samt udføre en målrettet præsentation af virksomhedens produkter og services samt afdække købsmotiver, ønsker og behov og anvende teknikker til at afslutte salg. Herefter kan deltageren afslutte kontakten på en positiv måde.

Fagnummer: 47252 Telefonisk salg i kundekontaktfunktioner Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.329,90