Sund kollega i industriel produktion

Kort fortalt

På dette kursus lærer du at opspore, igangsætte, motivere, fremme og samarbejde om igangsættelse af sundhedsindsatser, så du derved kan bidrage til et bedre fysisk og psykisk arbejdsmiljø i produktionen. Du opnår desuden viden om kommunikation, forandringsprocesser og etiske overvejelser.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
49934 - Sund kollega i industriel produktion

Målgruppe: Kurset er udviklet til ufaglærte og faglærte der har eller søger arbejde i industrien.

Beskrivelse: Efter gennemført kursus har deltageren:
Viden om sundhedsfremme og forebyggelse på det fysiske såvel som det psykiske område i forhold til trivsel, arbejdsglæde m.m. i henhold til sundhedsstyrelsens anbefalinger vedrørende sundhed og forebyggelse.
Viden om etisk kommunikation i forbindelse med motivation af kolleger ift. sundhedsindsatser.

Efter gennemført kursus kan deltageren:
I samarbejde med ledelse og kolleger, opspore behov for trivsels- og sundhedsindsatser, som er baseret på sundhedsstyrelsens anbefalinger vedrørende sundhed og forebyggelse.
I samarbejde med ledelse og kolleger igangsætte og koordinere aktiviteter på baggrund af opsporede behov for trivsels- og sundhedsindsatser jf. sundhedsstyrelsens anbefalinger vedrørende sundhed og forebyggelse.
Kommunikere målrettet og bidrage til motivation af kolleger ift. sundhedsindsatser og positive forandringsprocesser i produktionen.
Bidrage til at udarbejde handleplaner på trivsels- og sundhedsindsatser for kolleger i produktionen.

Fagnummer: 49934 Sund kollega i industriel produktion Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.551,50