Råvarer og grundtilberedning for ferskvareområdet

Kort fortalt

Deltageren kan anvende forskellige grundtilberednings-metoder af diverse kødudskæringer samt garniturer af forskellige råvarer til salg i detailslagterforretninger ved at anvende korrekt tid, temperatur og anretning.

Hold

18-11-2024
Råvarer og grundtilberedning for ferskvareområder
UCH, Døesvej 70, Holstebro
3 dage Daghold
Info om fag
45680 - Råvarer og grundtilberedning for ferskvareområdet

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget i slagterforretninger, delikatesseforretninger mv.

Beskrivelse: Deltageren kan anvende forskellige grundtilberedningsmetoder af diverse kødudskæringer samt garniturer af forskellige råvarer til salg i detailslagterforretninger, delikatesseafdelinger og lignende. Deltageren kan foretage korrekt opbevaring, opvarmning, varmholdelse, nedkøling og anretning af fødevarer under hensyntagen til gældende hygiejneregler.

Fagnummer: 45680 Råvarer og grundtilberedning for ferskvareområdet Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 624,00 Uden for målgruppe: DKK 2.486,95