Produktionshygiejne - operatører fødevareindustri

Kort fortalt

På dette kursus lærer du om årsager til forurening af industrielle fødevarer, og hvordan du skal arbejde for at undgå, at forureningen opstår.

Hold

29-11-2022
Produktionshygiejne - operatører fødevareindustri
HKSCAN - Vinderup
1 dag Aftenhold
29-11-2022
Produktionshygiejne - operatører fødevareindustri
HKSCAN - Skovsgård
1 dag Daghold
30-11-2022
Produktionshygiejne - operatører fødevareindustri
HKSCAN - Vinderup
1 dag Aftenhold
30-11-2022
Produktionshygiejne - operatører fødevareindustri
HKSCAN - Skovsgård
1 dag Daghold
01-12-2022
Produktionshygiejne - operatører fødevareindustri
HKSCAN - Skovsgård
1 dag Daghold
01-12-2022
Produktionshygiejne - operatører fødevareindustri
HKSCAN - Vinderup
1 dag Aftenhold
05-12-2022
Produktionshygiejne - operatører fødevareindustri
HKSCAN - Vinderup
1 dag Daghold
06-12-2022
Produktionshygiejne - operatører fødevareindustri
HKSCAN - Vinderup
1 dag Daghold
07-12-2022
Produktionshygiejne - operatører fødevareindustri
HKSCAN - Skovsgård
1 dag Daghold
07-12-2022
Produktionshygiejne - operatører fødevareindustri
HKSCAN - Vinderup
1 dag Daghold
08-12-2022
Produktionshygiejne - operatører fødevareindustri
HKSCAN - Vinderup
1 dag Daghold
09-12-2022
Produktionshygiejne - operatører fødevareindustri
HKSCAN - Vinderup
1 dag Daghold
5 hold er skjult, klik her for at vise alle
Info om fag
40443 - Produktionshygiejne - operatører fødevareindustri

Målgruppe: Kurset er udviklet til ufaglærte og faglærte, der har eller søger arbejde i fødevareindustrien.

Beskrivelse: Efter gennemført kursus kan deltageren:
Overholde virksomhedens hygiejneregler i forbindelse med varetagelse af de arbejdsfunktioner, som udføres ved procesindustriel fødevareproduktion.
Udvise en god personlig hygiejne samt benytte rent arbejdstøj og værktøj i forbindelse med varetagelse af arbejdsfunktioner i procesindustriel fødevareproduktion.
Anvende sit kendskab til mikroorganismers forekomst og vækst, kemisk forurening samt kendskab til fødevarebårne sygdomme til at udvise korrekt adfærd i forhold til at undgå biologisk, kemisk og fysisk forurening i forbindelse med procesindustriel fødevareproduktion.

Fagnummer: 40443 Produktionshygiejne - operatører fødevareindustri Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 128,00 Uden for målgruppe: DKK 819,80