Operatørstyret optimering af vedligeholdet

Kort fortalt

På dette kursus lærer du gennem anvendelse af kritikalitets- og funktionsanalyser i samarbejde med andre faggrupper at fjerne eller minimere tab og spild ved produktionsstop med tilhørende afrapportering.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
49383 - Operatørstyret optimering af vedligeholdet

Målgruppe: Kurset er primært udviklet til ikke faglærte og faglærte, som arbejder i virksomheder, hvor der anvendes kritikalitets- og funktionsanalyser til fastlæggelse af optimale vedligeholdsstrategier for produktionsanlæg og produktionsudstyr.

Beskrivelse: Efter gennemført kursus kan deltageren:
Gennem anvendelse af kritikalitets- og funktionsanalyser i samarbejde med andre faggrupper fjerne eller minimere tab og spild på grund af produktionsstop med tilhørende afrapportering på baggrund af viden om Overall Epuiptment Effectivity (OEE).
Kortlægge kritiske funktioner samt fejltilstande og gennemføre konsekvensanalyser og bestemme sikkerheds-, miljø- og økonomiske konsekvenser ved svigt og nedbrud.
Fastlægge optimal vedligeholdelsesstrategi med anvendelse af et IT-baseret forebyggende vedligeholdelsessystem og udfærdige vedligeholdsplan for produktionsanlæg og produktionsudstyr.

Fagnummer: 49383 Operatørstyret optimering af vedligeholdet Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 1.040,00 Uden for målgruppe: DKK 3.503,75