Offshore onboarding

Kort fortalt

Eleven lærer centrale fagudtryk og begreber samt vigtigheden af disse, herunder risikovurderinger, work permits (arbejdstilladelser), tool box talks m.v. Deltageren lærer at kunne følge og forstå sikkerheds- og adfærdsregler i offshoreindustrien. Herunder betydningen af kommandoveje, holdninger og værdisæt offshore.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
49523 - Offshore onboarding

Målgruppe: Kurset henvender sig til personer, der ønsker at arbejde i offshore, særligt i olie- og gasindustrien uanset hvilken beskæftigelse man måtte bestride forud for dette.

Beskrivelse: På kurset lærer deltageren på et grundlæggende niveau, at agere i en arbejdsmæssige kontekst og kultur omkring offshoreindustrien. Kursisten lærer centrale fagudtryk og begreber samt vigtigheden af disse, herunder risikovurderinger, work permits (arbejdstilladelser), tool box talks m.v. Deltageren lærer at kunne følge og forstå sikkerheds- og adfærdsregler i offshoreindustrien. Ydermere tilegner deltageren sig en generel forståelse af betydningen af kommandoveje, holdninger og værdisæt offshore.

Fagnummer: 49523 Offshore onboarding Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 1.040,00 Uden for målgruppe: DKK 3.503,75