Nøgletal og kalkulationer som ledelsesværktøj

Kort fortalt

Efter kurset kan du beregne, opstille og anvende relevante nøgletal og KPI¿er på grundlag af informationer i et årsregnskab og interne statistikker og dermed blive i stand til at formidle disse og deres formål til fx medarbejdere.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
49446 - Nøgletal og kalkulationer som ledelsesværktøj

Målgruppe: Kurset retter sig mod AMU-målgruppens ledere i større eller mindre virksomheder, samt andre medarbejderprofiler med de til kurset svarende uddannelsesbehov.

Beskrivelse: Deltageren kan opstille og anvende relevante nøgletal og KPI’er på grundlag af oplysninger i et årsregnskab og anden intern tilgængelig data.
Deltageren kan ved forståelsen af nøgletallene anvende disse til en bedre forståelse for virksomhedens økonomi og til at arbejde med forretningsudvikling og performancestyring på et operationelt niveau.
Deltageren kan formidle relevante nøgletal og data som styringsredskab til medarbejdere, ledelse og andre interessenter.

Fagnummer: 49446 Nøgletal og kalkulationer som ledelsesværktøj Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.329,90