Motion Graphics medier i bevægelse

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
46736 - Design - 3D-typografi og motion graphics

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til personer i faglærte og ufaglærte jobs, som arbejder med eller ønsker at arbejde med 3D typografi og motion graphics i forbindelse med mediegrafisk produktion.

Beskrivelse: Deltageren kan med udgangspunkt i vektorbaseret tekst skabe 3D effekter og enkle former for animation. Herunder kan deltagere anvende forskellige effekterfiltre, sætte lys, skygge og dybde på teksten, samt arbejde med fremstilling og ekstrudering af tekster og logo til rummelige former.

Fagnummer: 46736 Design - 3D-typografi og motion graphics Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 402,00 Uden for målgruppe: DKK 2.264,70
49049 - Digital efterbehandling/videofilformater og workfl

Målgruppe: Kurset retter sig imod medarbejdere der har brug for kompetencer inden for multimediedesign og digitale kommunikations produkter.

Beskrivelse: Deltageren kan planlægge og udføre digital videoredigering på et professionelt niveau og sikre en smidig og effektiv arbejdsgang fra start til slut.

I jobfunktionen indgår:
Brug af relevante filformater samt metoder til at gemme og uploade digitalt videomateriale.
Brug af relevante programmer og arbejdsgange fra den rå optagelse via redigering til upload af den færdige video til de mest brugte tjenester på internettet.

Fagnummer: 49049 Digital efterbehandling/videofilformater og workfl Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 268,00 Uden for målgruppe: DKK 1.780,80