Deltageren kan udvikle og fremstille tærter med årstidens frugter og gøre det på en økonomisk måde ud fra kendskab til begrebet madspild. Deltageren kan fremstille frugttærter med forskellige fyldcremer- og masser til tærtebunde samt arbejde med geleringsmetoder, smag og dekoration.
Målgruppe: Arbejsmarkedsuddannelsen henvender sig til medarbejdere, som er beskæftiget inden for bager- og konditorområdet.
Beskrivelse:
Deltagerne kan:
Udvikle og fremstille tærter med årstidens frugter i såvel frisk som forarbejdet form.
Ud fra kendskab til begrebet madspild fremstille frugttærter på en økonomisk måde.
Fremstille frugttærter med forskellige fyldcremer- og masser til tærtebunde samt arbejde med geleringsmetoder.
Anvende og sammensætte råvarer, så de danner et harmonisk udtryk med hensyn til smag og udseende.
Opbevare frugttærter efter gældende fødevarelovgivning.