Mad til take away

Kort fortalt

På dette kursus lærer du om forskellige elementer, der er nyttige, når du skal omlægge produktion fra a la carte til take away. Kurset er for faglærte inden for madproduktion og medarbejdere med produktionsansvar.

Hold

02-06-2025
Mad til take away
UCH, Døesvej 70, Holstebro
1 dag Daghold
Info om fag
49782 - Mad til take away

Målgruppe: Kurset er målrettet faglærte inden for madproduktion og medarbejdere med produktionsansvar samt personer med tilsvarende erfaringer.

Beskrivelse: Du kan:
- Udvikle et koncept til take away. I den forbindelse kan du forklare hygiejne, deklaration og emballering af mad til take away.
- Planlægge et produktionsflow til take away. I den forbindelse kan du forklare om den daglig drift og madproduktion til take away

Fagnummer: 49782 Mad til take away Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 214,00 Uden for målgruppe: DKK 962,15