Konceptstyring med fokus på bæredygtighed

Kort fortalt

Efter kurset kan deltageren analysere, tilpasse og videreudvikle butikkens indretning, koncept og sortiment i forhold til bæredygtighed.Deltageren kan endvidere tilpasse og vedligeholde forskellige former for koncepter, så der opleves en sammenhæng og ensartethed i forhold til virksomhedens koncept og bæredygtige profil.Deltageren opnår viden om hvordan de forskellige koncepter anvendes i det daglige salgsarbejde.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
20836 - Konceptstyring med fokus på bæredygtighed

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte og ufaglærte medarbejdere, der arbejder med salg og service i detailvirksomheder. Deltageren har lidt eller nogen erfaring med at arbejde med koncepter.

Beskrivelse: Deltageren opnår viden omkring butikkens overordnede koncept og formulering af en bæredygtig profil for butikken.
Endvidere opnår deltageren kendskab til udvikling af konkrete bæredygtige butikskoncepter og varesortiment, herunder eksempelvis butiksindretning, kundebetjening, visual merchandising og markedskommunikation.

Deltageren kan anvende den opnåede viden til at tilpasse og videreudvikle butikkens koncept og sortiment med fokus på bæredygtighed.

Deltageren kender vigtigheden af at følge et virksomhedskoncept, og kan gennem sit arbejde bidrage til at butikken når sine bæredygtige mål.

Fagnummer: 20836 Konceptstyring med fokus på bæredygtighed Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.329,90