Kabelfejlfinding praktisk udstyr

Kort fortalt

Du lærer at anvende håndholdt udstyr til at anvise jordkabler samt lokalisere fejlstedets position på et fejlramt kabel på elforsyningsnettet. Du får grundlæggende viden om kabeltyper og fejltyper på kablerne på elforsyningsnettet, om foranalyse på fejlramte kabler samt om valg af apparattype til lokalisering af kabelfejl.

Hold

26-08-2024
Kabelfejlfinding praktisk udstyr
Skive College (KON)
3 dage Daghold
07-10-2024
Kabelfejlfinding praktisk udstyr
Skive College (KON)
3 dage Daghold
11-11-2024
Kabelfejlfinding praktisk udstyr
Skive College (KON)
3 dage Daghold
Info om fag
49015 - Kabelfejlfinding praktisk udstyr

Målgruppe: Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte forsyningsoperatører eller ufaglærte som arbejder eller ønsker at arbejde med elforsyning og har behov for viden om kabelfejlfinding.

Beskrivelse: Deltageren kan anvende håndholdt udstyr til at anvise jordkabler samt lokalisere fejlstedets position på et fejlramt kabel på elforsyningsnettet.

Deltageren har grundlæggende viden om kabeltyper og fejltyper på kablerne på elforsyningsnettet, om foranalyse på fejlramte kabler samt om valg af apparattype til lokalisering af kabelfejl.

På bagrund af denne viden kan deltageren vælge egnet apparattype og praktisk anvende følgende udstyr til lokalisering af en given kabelfejl på elforsyningsnettet:

Højspændings isolationstest
kabelsøger
A-ramme
impulsekkometer

Deltageren har også kendskab til målevognes virkemåde og kan assistere ved fejlsøgning med målevogn.


Fagnummer: 49015 Kabelfejlfinding praktisk udstyr Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 624,00 Uden for målgruppe: DKK 2.595,70