Introduktion til virksomhedens klimaregnskab

Kort fortalt

Kurset giver grundlæggende viden om begreber, standarder og lovgivningskrav til virksomheders klimaregnskab til bæredygtighedsrapportering.Få grundlæggende kendskab til metoder, opdaterende kilder og værktøjer som Klimakompasset.

Hold

26-08-2024
Introduktion til virksomhedens klimaregnskab
Business UCH, Døesvej 76, Holstebro
1 dag Daghold
Info om fag
21058 - Introduktion til virksomhedens klimaregnskab

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte og ufaglærte medarbejdere i større eller mindre virksomheder, der arbejder med administrative opgaver, herunder økonomi/regnskab, og som skal i gang med eller har påbegyndt datarapportering inden for ESG og klimaregnskab, og som har behov for grundlæggende viden om klimaregnskab for det videre arbejde.

Beskrivelse: Deltageren får forståelse af begreber, definitioner og standarder samt gældende lovgivning og krav til virksomheders klimaregnskab.
Deltageren opnår viden om klimaregnskabet, dets formål og vigtighed som datagrundlag for virksomhedens ESG- og bæredygtighedsrapportering.
Deltageren kan medvirke til virksomhedens opstart af processen med klimaregnskabet, herunder bidrage med basalt kendskab til metoder, opdaterende kilder og værktøjer, eksempelvis Klimakompasset fra Erhvervsstyrelsen, og kan dermed medvirke til virksomhedens klimarapportering og udvikling af bæredygtighed.

Fagnummer: 21058 Introduktion til virksomhedens klimaregnskab Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 208,00 Uden for målgruppe: DKK 789,95