Introduktion til Additiv fremstilling - 3D print

Kort fortalt

På dette kursus får du en grundlæggende forståelse af 3D-print og additive fremstillings-teknologier mv. Du får også viden til at vurdere fordele og ulemper inkl. dilemmaer, ved indførelse af ny teknologi og lærer at fremstille simple emner i 3D.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
21098 - Introduktion til Additiv fremstilling - 3D print

Målgruppe: Kurset er udviklet til faglærte og ufaglærte medarbejdere i industri- og produktionsvirksomheder, som skal til at arbejde med Additiv fremstilling 3D print som et redskab til fremstilling af enkle produkter eller emner, der kan anvendes i deres daglige arbejdsgang.

Beskrivelse: Efter gennemført kursus har deltageren:
En bred forståelse for additive teknologier; formningsudstyr og materialer til 3D print.
Kendskab til de væsentlige trin der kræves for at skabe et additivt objekt, herunder konverteringsmetoder til kompatible filtyper til 3D print.
Forståelse for muligheder og formål med additive teknologier fra et forretningsmæssigt perspektiv.
Et bredt kendskab til begrænsninger og udfordringer ved additive teknologier.
Et bredt kendskab til materialer der anvendes til fremstilling af additive produkter, herunder løsningsmetoder samt initiativer, der går i en mere bæredygtig retning.
Et generelt kendskab til miljørelaterede elementer og effekter i forbindelse med additive teknologier, herunder arbejdsmiljøkrav og mærkning.
Efter gennemført kursus kan deltageren:
Med udgangspunkt i 3D modelleringer fremstille simple former af emner ved hjælp af et 3D printersystem.

Fagnummer: 21098 Introduktion til Additiv fremstilling - 3D print Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.551,50