Du kan vejlede brugere, pårørende og plejepersonale om målet med individuel ernæringsterapi. Du kan herunder inddrage en forudgående viden om diætkost samt bidrage med vejledning om energi- og proteintilskud i diæten. Det forudsættes, at du enten har gennemført "Diæter og ernæringsterapi 1" inden for pågældende brugergruppe eller har tilsvarende kvalifikationer. Kursets kompetencer kan opnås ift. patienter med cancer, patienter med leversygdomme og patienter med nyresygdomme.
Målgruppe: Produktionsmedarbejdere som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener. Ved kursusstart skal du have kompetencer svarende til Diæter og ernæringsterapi 1.
Beskrivelse:
Du kan vejlede brugere/pårørende og plejepersonale om:
Indhold og nødvendighed af den individuelle ernæringsterapi.
Mål og plan for forbedring af brugers ernæringstilstand.
Diætkosten/kost, herunder energi- og proteintilskud.
Kursets kompetencer kan opnås i forhold til:
- Patienter med cancer
- Patienter med leversygdomme
- Patienter med nyresygdomme