CNC - programmering fra CAD til CAM 2D

Kort fortalt

Kurset giver deltageren kompetencer til at anvende CAD/CAM-software i forbindelse med fremstilling af konturtegninger i 2D. Gennem kurset lærer deltageren at arbejde med de mest almindelige formater for udvekslingsfiler, at foretage filudveksling mellem CAD- og CAM-systemer til fremstilling af CNC-program og at dokumentere eget arbejde i form af udskrifter eller simulering på computer.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
21924 - CNC - programmering fra CAD til CAM 2D

Målgruppe: Kurset henvender sig til faglærte og ufaglærte, der arbejder med fremstilling af CNC-programmer, som anvendes i træindustrien i forbindelse med fremstilling og restaurering af møbler, bygningskomponenter og orgler.

Beskrivelse: Deltageren kan anvende CAD/CAM-software til fremstilling af CNC-programmer, som anvendes i træindustrien til fremstilling og restaurering af møbler, bygningskomponenter og orgler.
I anvendelsen af CAD/CAM-software kan deltageren:
Udføre et helt arbejdsforløb med CAD, CAM og CNC.
Anvende CAD-software til fremstilling af konturtegninger i 2D og arbejde med de mest almindelige formater for udvekslingsfiler samt foretage filudveksling mellem CAD- og CAM-systemer.
Overføre tegninger til CAM-software, vælge postprocessor til aktuel CNC-maskine, vælge værktøj, indlægge værktøjsbaner på tegning, simulere værktøjsbaner i CAM-software.
Anvende CAD/CAM-anlægget, så programmeringstiden minimeres.
Planlægge en arbejdsopgave med fokus på at minimere energiforbrug og materialespild.
Dokumentere eget arbejde i form af udskrifter eller simulering på computer.

Fagnummer: 21924 CNC - programmering fra CAD til CAM 2D Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 1.040,00 Uden for målgruppe: DKK 3.503,75