Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at analyse, hvad der er fup og evidensbaseret fakta i sundhedsdebatten og anvende denne viden i forhold til fx drøftelser og beslutninger på din egen arbejdsplads.
Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte gastronomer, ernæringsassistenter eller andre der arbejder eller ønsker at arbejde med formidling af sundhed i et køkken, storkøkken, kantine eller lign.
Beskrivelse:
Du opnår viden der gør dig i stand til:
At forklare, hvad begrebet "evidensbaseret" betyder
At beskrive, hvordan man finder ud af, om der er solid forskning bag udsagn om kost- og sundhedsråd i medierne.
At formidle evidensbaserede kost- og sundhedsråd.
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At anvende kost- og sundhedsråd i dialogen med brugere, kolleger, medarbejdere og ledelse.
At træffe faglige beslutninger om kost og sundhed på arbejdspladsen.