Ajourføring i kørsel med el-busser

Kort fortalt

Deltageren får den teoretiske viden for betjening af en el-bus og på grundlag af sin viden om forskellige kontrol- og sikkerhedssystemer, samt foretage alarmering og evt. anvende almindeligt forekommende brandslukningsmateriel og foretage evakuering fra køretøj. Deltageren får teori om de faktorer, der påvirker elforbruget og teori om hvordan man får bussen til at regenerer.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
49865 - Ajourføring i kørsel med el-busser

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen er udviklet til bybus- og rutebilchauffører, der ønsker at komme til at køre/eller kører el busser.

Beskrivelse: Deltageren har viden om betjeningen af el-bussen og kan på grundlag af sit kendskab til de forskellige kontrol- og sikkerhedssystemer foretage de eftersyn på bussen, som chaufføren har ansvaret for. 
Deltageren har viden om de faktorer, der påvirker elforbruget under kørslen og kendskab til hvordan man bedst får bussen til at regenerere strømmen under kørslen. 
Deltageren kan foretage forebyggelse af ulykker i eller ved køretøjet, og kan foretage:  
- alarmering  
- evakuering fra køretøjet 
- anvende almindeligt forekommende brandslukningsmateriel.

Fagnummer: 49865 Ajourføring i kørsel med el-busser Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 208,00 Uden for målgruppe: DKK 1.231,20