MTM bearbejdning, 5-akset

Kort fortalt

Du får viden om maskinens opbygning, funktioner og akse-systemer og kan programmere i ISO, dialog eller afvikle programmer via post-processer fra CAM og udføre spåntagende bearbejdning på MTM-maskiner med 2 spindler.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: AMU-kurset henvender sig til ikke-faglærte operatører samt faglærte i metal- og maskinindustrien, som har erfaring med CAM programmering og CNC bearbejdning på (MTM) Multitask maskine(r). Det anbefales, at deltagerne forud for kursets start har rutine i CAM programmering, opstilling og produktion på CNC maskiner og har erfaring med GPS, tegningsforståelse, toleranceangivelser samt kontrolmåling.

Beskrivelse: Deltageren kan med viden om maskinens opbygning, funktioner og akse-systemer programmere i ISO, dialog eller afvikle programmer via post-processer fra CAM og udføre spåntagende bearbejdning på MTM-maskiner med 2 spindler. Endvidere kan deltageren programmere og afvikle programmer i akserne X,Y,Z,C,W samt oprette værktøjer, herunder de specielle værktøjer til MTM bearbejdning.

Fagnummer: 47409 MTM bearbejdning, 5-akset Varighed 10 dage AMU-pris: DKK 1.280,00 Uden for målgruppe: DKK 6.773,50