Madfremstilling og vejledning

Hold

05-12-2022
Madfremstilling og vejledning
UCH, Døesvej 70, Holstebro
4 dage Daghold
Info om fag
48831 - Fremstilling af supper og saucer - trin 2

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
Fremstille og anvende fonder og bouilloner til tilberedning af supper og saucer, herunder ægte saucer til forskellige kød- og fisketyper.
Anvende avancerede metoder til fremstilling af supper og garniture.
Fremstille consommé, creme, puré og veloutésupper.
Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Fagnummer: 48831 Fremstilling af supper og saucer - trin 2 Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.463,40
48824 - Madfremstilling uden fødevareallergi

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
Ved planlægning og udvikling af retter tage hensyn til de fødevarer, der oftest forårsager allergiske reaktioner.
Erstatte de allergifremkaldende fødevarer, så retten beholder sin kulinariske værdi.
Udarbejde liste over anvendte ingredienser i de enkelte retter til både gæster og egenkontrol.

Fagnummer: 48824 Madfremstilling uden fødevareallergi Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 128,00 Uden for målgruppe: DKK 846,70
48833 - Vejledning om fødevareallergi

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
- Informere om allergener i den fremstillede mad efter gældende lovgivning om mærkning af fødevarer.
- Vejlede i relation til fødevareallergi.
- Genkende symptomerne på allergisk reaktion og kan handle hensigtsmæssigt i disse situationer.

Fagnummer: 48833 Vejledning om fødevareallergi Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 128,00 Uden for målgruppe: DKK 846,70