Køkkenets kolde og varme desserter

Hold

05-12-2022
Køkkenets kolde og varme desserter
UCH, Døesvej 70, Holstebro
4 dage Daghold
Info om fag
48814 - Køkkenets kolde og varme desserter

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder. Kurset er trin 1 og giver de kompetencer, der er forudsætning for deltagelse på 48815 Brød, kager og søde sager - trin 2.

Beskrivelse: Du kan inden for produktionskøkkenets grundsortiment:
- Fremstille kolde og varme desserter samt anrette og pynte de fremstillede produkter.
- Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Fagnummer: 48814 Køkkenets kolde og varme desserter Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.463,40
48814 - Køkkenets produktion af dej til brød og kager

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan inden for produktionskøkkenets grundsortiment:
- Fremstille forskellige typer dej til produktion af brød og kager samt anvende forskellige bake off produkter.
- Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Fagnummer: 48814 Køkkenets produktion af dej til brød og kager Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.463,40