Det nordiske køkken i madfremstilling

Kort fortalt

Du kan fremstille retter fra det nordiske køkken ud fra viden om kulinariske madtraditioner og bæredygtighed. Du kan bruge sensoriske redskaber og traditionelle nordiske råvarer i forfinelse og udvikling af retter.

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Faglærte gastronomer og tilsvarende, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan anvende:
Viden om kulinariske madtraditioner, historik og principper til fremstilling af retter fra det nordiske køkken.
Viden om økonomisk bæredygtighed, råvarens sæson, terroir og biodiversitet til fremstilling af retter fra det nordiske køkken.
Sensoriske redskaber til at forfine den gastronomiske oplevelse.
Traditionelle nordiske råvarer på nye måder i udviklingen af retter.
Gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Fagnummer: 48832 Det nordiske køkken i madfremstilling Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 252,00 Uden for målgruppe: DKK 1.446,10
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU:
DKK 252,00
Uden for målgruppe:
DKK 1.446,10