Anretning

Hold

05-12-2022
Anretning
UCH, Døesvej 70, Holstebro
3 dage Daghold
Info om fag
48813 - Anretningsteknik til retter og menuer

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
Portionere og anvende anretningsteknikker til de mest forekommende retter/menuer.
Anvende forskellige anretningsformer, herunder tallerken- og fadanretning samt opdækning til buffet.

Fagnummer: 48813 Anretningsteknik til retter og menuer Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.463,40
48813 - Præsentation af retter og menuer

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan præsentere de anrettede retter/menuer og skabe positiv helhedsoplevelse med gæsten.

Fagnummer: 48813 Præsentation af retter og menuer Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 128,00 Uden for målgruppe: DKK 846,70