Tag og Facade

Blik-kurser
Fagnummer 42002

Fremstilling af tagrender og nedløb

Varighed: 3,2 dage
AMU-pris: Kr. 396,80
Uden for målgruppe: Kr. 2.595,84
Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til faglærte og tilsvarende målgrupper, der i deres job har brug for kompetencer inden for blikkenslagerområdet. Deltageren kan fremstille tagrender og nedløb med tilhørende endebunde og tudstykker efter egne tegninger, beregninger og udfoldninger.
Endvidere kan deltageren kan montere tagrender og nedløb under hensyn til ekspansionsforhold. Deltageren skal selvstændigt kunne foretage de forskellige arbejdsopgaver.
Uddannelsen kan gennemføres i materialerne zink eller i kobber
Fagnummer 42003

Fremstilling af formstykker til tagrender og nedlø

Varighed: 3,2 dage
AMU-pris: Kr. 396,80
Uden for målgruppe: Kr. 2.595,84
Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til faglærte og tilsvarende målgrupper, der i deres job har brug for kompetencer inden for blikkenslagerområdet Deltageren kan selvstændigt fremstille formstykker til tagrender og nedløb med nødvendige tillæg og afsvikninger samt under anvendelse af egne beregninger, tegninger og udfoldninger.Uddannelsen kan gennemføres med arbejde i formstykker som enten
Udskud og sokkelknæ til nedførsel eller
Bajonetknæ og ekspansionsstykker til tagrender eller
Udskud og ekspansionsstykker eller
Sokkelknæ til nedførsler.
Fagnummer 42005

Fremstilling af geringer

Varighed: 2,1 dage
AMU-pris: Kr. 260,40
Uden for målgruppe: Kr. 1.779,14
Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til faglærte og tilsvarende målgrupper, der i deres job har brug for kompetencer inden for blikkenslagerområdet Deltageren kan selvstændigt fremstille geringer med tilhørende forstærkninger efter egne beregninger, tegninger og udfoldninger. Uddannelsen kan gennemføres i materialerne zink eller kobber.
Fagnummer 42006

Fremstilling af svanehalse

Varighed: 3,2 dage
AMU-pris: Kr. 396,80
Uden for målgruppe: Kr. 2.595,84
Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til faglærte og tilsvarende målgrupper, der i deres job har brug for kompetencer inden for blikkenslagerområdet. Deltageren kan selvstændigt fremstille svanehalse under anvendelse af egne beregninger, tegninger, udfoldninger. Uddannelsen kan gennemføres i materialerne zink eller kobber.
Fagnummer 42007

Fremstilling af udluftningshætter

Varighed: 2,1 dage
AMU-pris: Kr. 260,40
Uden for målgruppe: Kr. 1.779,14
Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til faglærte og tilsvarende målgrupper, der i deres job har brug for kompetencer inden for blikkenslagerområdet. Deltageren kan selvstændigt fremstille udluftningshætter under anvendelse af egne beregninger, tegninger og udfoldninger. Uddannelsen kan gennemføres i materialerne zink eller kobber.
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!
Herningsholm Erhvervsskole   |   Lillelundvej 21   |   7400 Herning   |   Tlf.: (+45) 7213 4500   |   Fax: (+45) 7213 4999   |   mail@herningsholm.dk   |   Find vej