Modul 1: Office365 generelt, OneDrive og Teams


Introduktion til Office365s struktur, programmer og samspillet imellem dem, OneDrive for lærere og elever, og Teams som skolens, lærernes og elevernes konference- og samarbejdsprogram.


Tidsforslag: 3-4 timer.

Kontakt

Uddannelsessekretær Lene Simonsen 
Tlf.nr. 7213 4604
ls@herningsholm.dk

eller
 
Uddannelsessekretær Annie Jensen
Tlf.nr.: 7213 4738
anje@herningsholm.dkFår du brugt de mange muligheder, som Office365 giver i undervisningen?

Med et Office365 abonnement får lærer og elev adgang til meget mere end en Office-pakke.

Med Teams får klassen et digitalt læringsrum på tværs af tid og rum; Class Notebook kombinerer Microsofts populære notetagningsprogram med en læringsplatform, hvor deling af materiale mellem lærer og elev, samt elev og elev, muliggøres nemt og hurtigt, samtidigt med studiekompetencerne trænes; det nye og interaktive præsentationsprogram Sway udfordrer det klassiske men statiske, Powerpoint; OneDrive sikrer backup af både lærerens og elevernes filer, og muliggør nem og hurtig deling af filer med alle på skolen, også kollegaerne.

Med Office365 samarbejder alle Office-programmerne via skyen og giver nye muligheder og nyt liv, til den velkendte Office-pakke på både computer, tablet og mobil.

Med et fuldt udnyttet Office365 har både lærer og elev en stærk værktøjskasse af programmer og muligheder, som understøtter moderne og kollaborativ undervisning samt effektiv og tidsbesparende videndeling kollegaer imellem.

Få besøg af erfarne Office 365-praktikere fra Office 365 Akademiet, der har brugen af de mange funktionaliteter helt inde under fingrene. Det første besøg er gratis, og herefter kan I selv vurdere, om I ønsker at gå videre med egentlig træning i alle Office 365-mulighederne. O365 Akademiet samarbejder med Microsoft innovative Educators (MIE) og er forankret på Herningsholm.

Hvert modul i kursusrækken introducerer en del af Office365 og giver hands-on erfaring med brugen af det ift. konkret undervisningspraksis. Hvert modul kan betragtes om en forlængelse og udvidelse af de forgående, men kan også tages separat og dermed tilpasses den enkelte skole eller lærers udgangspunkt og erfaring.

Herningsholm Erhvervsskole   |   Lillelundvej 21   |   7400 Herning   |   Tlf.: (+45) 7213 4500   |   Fax: (+45) 7213 4999   |   mail@herningsholm.dk   |   Find vej