For virksomheder


Virksomhedscenteret er din oplagte sparringspartner, når din virksomhed har behov for at uddanne og efteruddanne medarbejdere, så i sammen kan nå fremtidige mål. I kan bruge centeret både i forbindelse med større projekter og ved mere kortsigtede løsninger. Omstilling betyder behov for nye kompetencer, og vi kan hjælpe med løsninger for den enkelte, men også se på virksomhedens samlede kompetencer.

Vi tilpasser vores rådgivning til jeres specifikke behov, og I har mulighed for at inddrage os, når det passer jer bedst. Vi kan hjælpe jer med det fulde overblik over, hvordan I tilegner jer den nødvendige viden og kompetence. Vi tilbyder også skræddersyede kurser eller hele forløb tilpasset jeres virksomhed.
Der er mulighed for at få lavet individuelle uddannelsesplaner for medarbejdere og ledelse, og Virksomhedscenteret deltager gerne i møder på virksomheden, hvor fokus er på opkvalificering af personalet. Det gør vi for at inspirere og vejlede, men også for at vide jer, hvad I kan bruge os til.

En del af VEU-center MidtVest

Større virksomheder med mange lokalafdelinger kan bruge VEU-centret til at koordinere voksen- og efteruddannelse på tværs af landet. Derved får jeres medarbejdere en ensartet efteruddannelse, hvad angår indhold, kvalitet og kursusafvikling. I kan blive undervist samlet ét sted i landet, eller I kan få forløb flere steder i landet. I bestemmer geografien, og uddannelsesinstitutionerne ved, hvor undervisningen kan foregå. VEU-center MidtVest er jeres indgang til efteruddannelse.

Kontakt os og hør mere om mulighederne!

Leif Kloster Virksomhedskonsulent
25 42 48 49
25 42 48 49
Anita Toft Uddannelseskonsulent
25424839
25424839
Kim Laugesen Virksomhedskonsulent
2542 4981
2542 4981
Herningsholm Erhvervsskole   |   Lillelundvej 21   |   7400 Herning   |   Tlf.: (+45) 7213 4500   |   Fax: (+45) 7213 4999   |   mail@herningsholm.dk   |   Find vej